Søger du en autoriseret el installatør til at installere, servicere eller reparere el installationerne i dit hjem eller virksomhed?

Hos Aj El og teknik leverer vi alle former for el installationer og tilhørende produkter og service. Både traditionelle og nye intelligente løsninger. Vores elektrikere har mange års erfaring fra branchen og sørger for at holde os opdateret på den nyeste teknologi. 

Elektriske installationer er en afgørende del af den moderne infrastruktur i enhver bygning, uanset om det er i boliger, kommercielle bygninger eller industrianlæg. Disse installationer sørger for, at elektricitet sikkert og effektivt distribueres til forskellige dele af en bygning til belysning, opvarmning, køling, og til at drive apparater og maskiner.

Autoriseret el installatør 

Vi går gerne nye veje, og du kan altid forvente at vores løsninger er baseret på kvalitet og lovkrav.

Som din samarbejdspartner, får du klar besked om opgavens omfang, ærlige priser, og en løsning hvor aftalerne bliver overholdt. Vi sætter stor pris på det gode samarbejde, og derfor vægter vi en god og transparent dialog højt. Vores mål er at levere de bedste og mest holdbare løsninger til vores kunder. 

Har du brug for en Autoriseret Elektriker til at hjælpe med el installation i Munkebo, Langeskov, Kerteminde eller omegn? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig. 

Kontakt os

Vi leverer alle ydelser indenfor el installationer:

  • Nye el installationer: Vores elektrikere er eksperter i at håndtere nye el installationer, uanset om det er i forbindelse med nybyggeri, renovering eller tilføjelse af nye installationer mm. Vi hjælper både private boliger, virksomheder, skoler, beskyttede boliger mm. og sikrer, at enhver el installation er skræddersyet til de specifikke behov.
  • Fejlfinding og reparation: Hvis du oplever elektriske problemer som kortslutninger, strømsvigt eller defekte installationer, står vores team klar til at lokalisere og løse problemet effektivt. Vi sikrer, at dine elektriske systemer fungerer problemfrit.
  • Energioptimering: Vi hjælper også vores kunder med at optimere deres energiforbrug ved at installere energieffektive løsninger, som f.eks. LED-belysning, termostater og intelligent styring. Dette kan ikke kun reducere dine energiomkostninger, men også gavne miljøet.
  • El service: Vores elektrikere kan udføre regelmæssige services for at identificere potentielle farer og forebygge uheld. Dette omfatter gennemgang af ledninger, stikkontakter, sikringsbokse mm. 
  • Installation af alarmsystemer: Vi er specialiserede i at installere avancerede alarmer såsom tyverialarmer, der giver dig kontrol over dit hjem eller kontor.
  • Netværk: Vi sørger for netværksinstallationer der sikrer dig et hurtigt og driftsikkert netværk. Vi kan både stå for kabling af netværk, etablering af access point, switch mm. 
  • Grønne løsninger: Vi kan hjælpe dig med en bæredygtig løsning, f.eks, tilbyder vi effektive varmepumper samt installering af solceller.
  • Rådgivning: Vi tilbyder også rådgivning i forbindelse med energioptimering, projektering af projekter ift. beregninger, dimensionering af el installationer og meget mere. 

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med dine el installationer

Hvad end du har spørgsmål til el installationer eller vores arbejde som el installatør, så er du velkommen til at kontakte os i dag på telefon 91 96 93 89 eller ved at sende en mail til os på js@ajelteknik.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er mere end velkommen til at udfylde, her kan du både stille spørgsmål eller skrive ind omkring dit projekt.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, sådan at du har et overblik over opgavens omfang og økonomi.

Kontakt os for at høre mere