Elinstallatør i Munkebo, Langeskov og Kerteminde

Søger du en elinstallatør til dine elinstallationer i Munkebo, Langeskov og Kerteminde?

Hos Aj El og teknik leverer vi alle former for elinstallationer og tilhørende produkter og service. Både traditionelle og nye intelligente løsninger. Med vores store erfaring kan vores elektrikere fejlfinde og en god service. Vi er opdateret på ny teknologi. Vi går gerne nye veje, men altid baseret på kvalitet og lovkrav.

Du får klar besked om opgavens omfang, holdbare priser, og en løsning der holder aftalerne. Søger du derfor en professionel elinstallatør ved Munkebo, Langeskov og Kerteminde, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

AJ El og teknik kan levere alle ydelser indenfor elinstallationer i Munkebo, Langeskov og Kerteminde:

Nybyg/renovering:

  • Private boliger.
  • Virksomheder og butikker.
  • Skoler.
  • Lejligheder.
  • Beskyttede boliger.

Rådgivning:

  • Energieffektivisering af installationer.
  • Projektering af projekter i forhold til beregninger.
  • Dimensionering af elinstallationer.

Ydermere tilbyder vi også grønne løsninger såsom solceller og energilagring med batterier.

Din elinstallatør ved Munkebo, Langeskov og Kerteminde

Vi har mange lokale kunder, som vi gennem årene har hjulpet som elektriker og med elinstallatør opgaver. På den måde er vi en aktiv del af planlæggelsen, samt udførelsen af selve opgaven. Når der skal laves projekter i hjemmet er det vigtigt at du samarbejder med en erfaren fagperson. På den måde kan du være sikker på, at din opgave bliver løst til fulde.

På den måde kan du være sikker på, at dine elinstallationer bliver lavet forsvarligt og korrekt. Når du samarbejder med AJ el og teknik, får du vil du få sikre elinstallationer. Med en erfaren elinstallatør får du garanti på at dit hjem eller virksomhed har installationer, der er i overensstemmelse med regler og standarder.

Erfaring og kvalitet går hånd i hånd hos os som elinstallatør

Med vores mange års erfaring, finder vi hurtigt og nemt roden til problemet og løsningen. Som din professionelle elinstallatør sikrer vi et godt kvalitetsresultat. Vi tilbyder både rådgivning før, under og efter udførelsen af opgaven. Vi mener at en tæt dialog er helt essentiel for godt samarbejde.

Ønsker du at høre fra en elinstallatør omkring Munkebo, Langeskov og Kerteminde, så tag endelig kontakt. Vi kører gerne længere end byerne nævnt ovenfor. Vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud, sådan at du har et overblik over opgavens omfang og økonomi.

Kontakt os i dag og hør mere om vores elinstallationer

Hvad end du har spørgsmål til vores elinstallationer eller vores arbejde som elinstallatør, så er du velkommen til at kontakte os i dag på telefon 91 96 93 89 eller ved at sende en mail til os på kontakt@ajelteknik.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er mere end velkommen til at udfylde. Her kan du både stille spørgsmål eller skrive ind omkring dit projekt.